Ritregistratie

Ritregistratie kan heel summier zijn van “vandaag van Utrecht naar Amsterdam en weer terug en daarbij heb ik 75 km gereden”. Als deze informatie voldoende is, is een simpel A4-tje en een goed geheugen een goede oplossing.

Voor een goede fiscale verantwoording wordt er vandaag de dag meer informatie verwacht zoals reistijden, kilometerstanden en exacte bezoekadressen, dan is het gebruik van een ritregistratiesysteem of blackbox ideaal.

Met de door ons geleverde en gemonteerde systemen kunt u automatisch informatie op de seconde nauwkeurig krijgen over de vertrek- en aankomsttijden en verder worden de bezochte adressen op straat- en plaatsniveau bijgehouden, deze systemen werken dan ook onder meer via GPS. Afhankelijk van het type abonnement is het mogelijk om gereden routes te bekijken. Ook is het mogelijk om met een chauffeurs-ID precies te zien welke chauffeur op welk voertuig reed.

Wij leveren verschillende merken systemen met elk hun eigen toepassingen zodat wij u per situatie de beste mogelijkheid kunnen aanbieden. Ervaring heeft ons geleerd dat er op dit moment nauwelijks slechte systemen meer op de markt zijn, wel zijn er helaas veel slechte monteurs waardoor een systeem slecht lijkt terwijl het gewoon aan de inbouw ligt. Inmiddels hebben wij een kleine 2000 systemen gemonteerd in de loop der jaren van verschillende merken. Belangrijk punt is de bijbehorende software, daar heeft u als gebruiker vooral mee te maken en het is verstandig om goed te kijken wat het beste bij uw organisatie past.

Intellitrac/Stealth

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.