Intellitrac/Stealth

Intellitrac/Stealth

Op dit moment worden er nog 2 namen door elkaar heen gebruikt maar de nieuwe naam wordt Intellitrac, Als Stealth is het al jarenlang op de markt en is het inmiddels al grootschalig ingebouwd.

——————————————————————————————

 

Compacte Stealth/Intellictrac unit X1 met diverse aansluitmogelijkheden, middenvoor zit de simkaart houder waarmee alle informatie naar een webserver gestuurd wordt zodat men de info kan aflezen op onderstaand scherm.

 

—————————————————————————————

Met Intellitrac heeft u snel een goed overzicht waar alle voertuigen zich op dat moment bevinden, met een paar muisklikken kunt u verschillende overzichten oproepen die als Excel- of pdf-bestand geëxporteerd worden.

——————————————————————————————

Ritregistratie is geen product dat u zomaar even via internet besteld, er is zoveel keuze dat een pakket op maat voor iedereen belangrijk is. Uiteraard kunnen wij u hierover perfect informeren, als u aanvullende (prijs)informatie en een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.