Portfolio

In de loop der jaren hebben wij geregeld, betaalbare oplossingen bedacht en geïnstalleerd voor klanten die een bijzondere uitdaging voor ons hadden,

Een kleine opsomming:

* Bij een leverancier van voedingssupplementen hebben we onder elke silo een  camera gemonteerd zodat de chauffeurs op de paar centimeter nauwkeurig draadloos kunnen zien of de oplegger goed onder de silo staat. Vroeger moest een ander dan aanwijzingen geven.

——————————————————————————————–

 

* Bij een betonfabriek van prefab-elementen hangen op verschillende plaatsen in de fabriek camera’s om het fabricageproces in de gaten te houden. Bij deze silo kan de shovelmachinist in zijn cabine draadloos zien of de silo tot de juiste hoogte gevuld wordt met de lopende band. De zender is rood omcirkeld.

——————————————————————————————–

* Voor personeel van een asfaltfreesmachine hebben we een headset met portofoon geleverd zodat men onderling probleemloos kan communiceren zelfs bij het lawaai die deze machines maken.

 

 

———————————————————————————————–

 

Op een groot bouwterrein hebben we via een draadloze oplossing meerdere camera’s geplaatst zodat de bewaking op 800 meter afstand een toegangsweg in de gaten kunnen houden. Hiervoor maken we gebruik van degelijke antenne’s en goedgekeurde zenders.

 

———————————————————————————————-

Voor de bolcamera’s van Maxan hebben we een rvs-behuizingen laten maken die tegen een stootje kunnen, We gebruiken dit nogal eens bij beton- en asfaltcentrales om een lopende band o.i.d. in de gaten te houden. Daar wil wel eens wat af stuiteren en de behuizing beschermd de camera dan vaak voldoende. Hoewel het gemonteerd op een giek van een kraan ook wel eens fout gegaan is toen de machinist van de kraan de giek hard tegen de rand van een scheepsruim tikte.

———————————————————————————————–

* Meerdere malen hebben we met minicamera oplossingen met recorders bewijslast kunnen verzamelen.

Heeft u een bijzondere uitdaging waar de standaard oplossingen erg duur zijn dan willen wij graag de uitdaging aan om een goedkoper alternatief aan te bieden die in kwaliteit niet onder zal doen.

Als u aanvullende informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.