Camerabewaking panden

Uiteraard is het beveiligen van (bedrijfs)panden  voor ons geen probleem, de mogelijkheden zijn gigantisch. Er is een wezenlijk verschil tussen het beveiligen van een tankstation en een halletje van een kantoorpand om te zien of er iemand binnen loopt.  Geregeld kan men beelden bij “Opsporing verzocht” zien met slechte beelden. De kwaliteit van de camera’s, opname apparatuur is uiteraard van belang maar ook de plaatsing van de camera’s is belangrijk. Geregeld zien we situaties met naar buiten gerichte camera’s die daar helemaal niet geschikt voor zijn. Wij willen hier u graag over informeren.

Wij leveren verschillende kwaliteiten met uiteraard verschillende prijskaartjes van analoog tot HD-SDI systemen, daarmee creëert men beelden die er uit zien als HDTV. De laatste tijd is AHD zeer populair, voor een nette prijs met 2 megapixel beeld.

 

 

De GCA-B1323V is een vandaal bestendige domecamera. Deze zogeheten Dag & nacht dome camera heeft een
1/3″ Sony Super HAD CCD, A1 chipset mechanisch IR-filter en een 2.8-10.5 mm varifocaallens, welke
instelbaar is van 28,3º tot 93,7º. Net als de GCA-B0323V heeft hij Camera Control Via Coax (CCVC).

 

———————————————————————————————

De VCD-1203VPIR is een vandaal bestendige Dag en Nacht domecamera voor buitentoepassingen. Verder is
hij voorzien van een 2.8-11 mm infrarood gecorrigeerde autoirislens. De 30 infrarood leds hebben een
bereik 20 meter. Door de Smart IR regeling wordt het IR licht goed geregeld.

———————————————————————————————

De REG‑L1 is uitgerust met innovatieve DHC beeldbewerkingstechnologie, levert geavanceerde
prestaties en is een goed voorbeeld van de nieuwste generatie camera’s voor kentekenregistratie. In de REG‑L1 zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optiek, elektronica, IR-belichting en Ambient Rejection Technology geïntegreerd voor een consistente, betrouwbare kentekenwaarneming. De REG-L1 camera is ook leverbaar met de volgende lenzen: 12,16,25,35,50 of 75mm. Het bereik is dan van 3 tot 30m (type afhankelijk).

———————————————————————————————

De GDV-B2208A is een 8 kanaal pentaplex HDD recorder van Grundig met H.264 compressie en 100fps bij D1 kwaliteit. Opname kan, net als de 16 en 32 kanaals HDD recorders van Grundig op basis van detectie, alarm, continue of via een vooraf ingesteld (kalender)schema. Verder is hij voorzien van  een hoofd en spotmonitor uitgang en ondersteund hij POS transactie opnames. Door de ondersteuning van de iPhone, Blackberry, Android en Windows Mobile toestellen hebt u altijd toegang tot uw beelden.

———————————————————————————————

De prijzen zijn de laatste tijd flink gedaald, wij leveren al een professionele 4 kanaals recorder die aangesloten op internet op afstand bekeken kan worden met bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Prijzen vanaf € 270,00 excl BTW, een bijbehorende buitencamera is er al vanaf € 85,00 met varifocal lens.

 

—————————————————————————————–

“Rookmelder” met een ingebouwde camera voor onopvallende opnames.

 

 

 

—————————————————————————————-

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.