Camerabewaking panden

Uiteraard is het beveiligen van (bedrijfs)panden  voor ons geen probleem, de mogelijkheden zijn gigantisch. Er is een wezenlijk verschil tussen het beveiligen van een tankstation en een halletje van een kantoorpand om te zien of er iemand binnen loopt.  Geregeld kan men beelden bij “Opsporing verzocht” zien met slechte beelden. De kwaliteit van de camera’s, opname apparatuur is uiteraard van belang maar ook de plaatsing van de camera’s is belangrijk. De laatste jaren is de beeldkwaliteit van de camera’s spectaculair verbeterd terwijl de prijzen juist gedaald zijn. Wij leveren diverse type’s met prachtige afkortingen als AHD, HD-SDI en uiteraard IP. Waar een paar jaar geleden 740 beeldlijnen gangbaar waren is 2-5 Megapixel tegenwoordig gemeengoed. Dan krijg je beelden die er uit zien als HDTV.


De prijzen zijn de laatste jaren flink gedaald terwijl de beeldkwaliteit alleen maar beter wordt.

Wij leveren al een professionele 4 kanaals recorder die aangesloten op internet op afstand bekeken kan worden met bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Prijzen vanaf € 270,00 excl BTW, een bijbehorende buitencamera is er al vanaf € 85,00 met varifocal lens. Een vrijblijvende demonstratie bij u thuis of op het werk behoort tot de mogelijkheden. Dan kunnen wij ook zelf de situatie beoordelen.

—————————————————————————————————————

Dergelijke camera’s zijn voorzien van infraroodlicht, links een idee hoe dat er uit zien. Boven is uiteraard het beeld overdag, onder het beeld ’s nachts. Het is daar aardedonker, met het blote oog zien we niks maar de camera ziet veel meer.

—————————————————————————————————————

Daar voor moeten we ook wel eens op hoogte werken, uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd.

—————————————————————————————————————

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.