Camerabewaking panden

Uiteraard is het beveiligen van (bedrijfs)panden  voor ons geen probleem, de mogelijkheden zijn gigantisch. Er is een wezenlijk verschil tussen het beveiligen van een tankstation en een halletje van een kantoorpand om te zien of er iemand binnen loopt.  Geregeld kan men beelden bij “Opsporing verzocht” zien met slechte beelden. De kwaliteit van de camera’s, opname apparatuur is uiteraard van belang maar ook de plaatsing van de camera’s is belangrijk. Geregeld zien we situaties met naar buiten gerichte camera’s die daar helemaal niet geschikt voor zijn. Wij willen hier u graag over informeren.

Wij leveren verschillende kwaliteiten met uiteraard verschillende prijskaartjes van analoog tot HD-SDI systemen, daarmee creëert men beelden die er uit zien als HDTV.

 

De GCA-B1323V is een vandaal bestendige domecamera. Deze zogeheten Dag & nacht dome camera heeft een
1/3″ Sony Super HAD CCD, A1 chipset mechanisch IR-filter en een 2.8-10.5 mm varifocaallens, welke
instelbaar is van 28,3º tot 93,7º. Net als de GCA-B0323V heeft hij Camera Control Via Coax (CCVC).

 

———————————————————————————————

De VCD-1203VPIR is een vandaal bestendige Dag en Nacht domecamera voor buitentoepassingen. Verder is
hij voorzien van een 2.8-11 mm infrarood gecorrigeerde autoirislens. De 30 infrarood leds hebben een
bereik 20 meter. Door de Smart IR regeling wordt het IR licht goed geregeld.

———————————————————————————————

De REG‑L1 is uitgerust met innovatieve DHC beeldbewerkingstechnologie, levert geavanceerde
prestaties en is een goed voorbeeld van de nieuwste generatie camera’s voor kentekenregistratie. In de REG‑L1 zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optiek, elektronica, IR-belichting en Ambient Rejection Technology geïntegreerd voor een consistente, betrouwbare kentekenwaarneming. De REG-L1 camera is ook leverbaar met de volgende lenzen: 12,16,25,35,50 of 75mm. Het bereik is dan van 3 tot 30m (type afhankelijk).

———————————————————————————————

De GDV-B2208A is een 8 kanaal pentaplex HDD recorder van Grundig met H.264 compressie en 100fps bij D1 kwaliteit. Opname kan, net als de 16 en 32 kanaals HDD recorders van Grundig op basis van detectie, alarm, continue of via een vooraf ingesteld (kalender)schema. Verder is hij voorzien van  een hoofd en spotmonitor uitgang en ondersteund hij POS transactie opnames. Door de ondersteuning van de iPhone, Blackberry, Android en Windows Mobile toestellen hebt u altijd toegang tot uw beelden.

———————————————————————————————

De prijzen zijn de laatste tijd flink gedaald, wij leveren al een professionele 4 kanaals recorder die aangesloten op internet op afstand bekeken kan worden met bijvoorbeeld ene smartphone of tablet. Prijzen vanaf € 329,00 excl BTW, een bijbehorende buitencamera is er al vanaf € 125,00 met varifocal lens.

 

—————————————————————————————–

“Rookmelder” met een ingebouwde camera voor onopvallende opnames.

 

 

——————————————————————————————-

Zeer compacte beveiligingscamera in PIR behuizing met Micro SD kaartlezer, ideaal als verborgen camera voor beveiliging en observatie. Het Micro SD kaartslot zorgt ervoor dat de camera direct opnames kan opslaan op een Micro SD kaart (excl.). De unieke bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alleen de essentiële momenten opgeslagen worden. Door continu op te nemen, maar niet op te slaan, kan de recorder drie seconden voor de gedetecteerde beweging beginnen met opslaan. Op deze manier loopt u niet het risico belangrijke beelden mis te lopen. De camera is uitgerust met IR LED’s voor nachtzicht en een microfoon.

——————————————————————————————

Hoge resolutie CCTV camera voor binnen en buiten met kabelmanagementsysteem. De kabel loopt via de binnenkant van de beugel i.p.v. via de buitenzijde van de camera. Dit voorkomt sabotage van de kabel en de aansluitingen. De dag- en nachtfunctie biedt optimale beelden overdag (kleur) en ‘s nachts (Z/W).

——————————————————————————————-

CCTV buitencamera met weerbestendige (IP65) behuizing en een 3.5~8 mm varifocale lens. Deze beveiligingscamera is uitgerust met 42 high power LED`s voor nachtzicht.

 

 

——————————————————————————————-

Professionele CCTV camera in vandaalbestendige behuizing met varifocale lens voor een optimale kijkhoek en IR LED’s voor nachtzicht.
• Beeldchip: 1/3″ Sony CCD
• Lens: 4~9mm
• Horizontale resolutie: 420 Beeldlijnen
• Kijkhoek: 80°~38°
• Infrarood LED: 20 M

—————————————————————————————-

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.