Bouwmaterieel

Behalve voor het afdekken van een dode hoek worden camera’s ook veel gebruikt om tijdens het laden en lossen te kijken of het werk goed gedaan kan worden bijvoorbeeld tijdens het legen van een zandschip, niet altijd kan de machinist zijn werk goed overzien. Een paar mogelijkheden op een rijtje:


Op deze wals hebben wij een camera geplaatst met monitor geplaatst. Veiligheid staat voorop in de bouw vandaag de dag

—————————————————————————————-

—————————————————————————————–

Op deze kraanponton met 2 monitoren met zonnekap tegen zon-inval zijn 3 camera’s aangesloten waarvan er één op de giek gemonteerd zit en de andere 2 camera houden de achterkant van het schip in de gaten waarvan er één op de spudpaal staat. De machinist kan deze anders niet zien als hij moet manoeuvreren.


Boven in de giek van deze kraan hangt een camera die loodrecht naar beneden blijkt kijken zodat de machinist prima kan zien wat er buiten zijn gezichtsveld gebeurd.


Om te voorkomen dat de bestuurder van deze tractor niet geregeld hoeft om te kijken of de kilverbak achter hem goed functioneert een camera en monitor in deze combinatie. Veilig en beter voor de nek van de bestuurder.

——————————————————————————————

Op de lopende banden van deze mobiele puinkraker hebben we 2 camera’s gemonteerd zodat de machinist in de gaten kan houden of het banden niet van de aandrijfrollen aflopen. In dat geval hebben ze namelijk een halve dag werk om het geheel weer te laten werken.

——————————————————————————————–

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.