Bouwmaterieel

Behalve voor het afdekken van een dode hoek worden cameras ook veel gebruikt om tijdens het laden en lossen te kijken of het werk goed gedaan kan worden bijvoorbeeld tijdens het legen van een zandschip, niet altijd kan de machinist zijn werk goed overzien. Een paar mogelijkheden op een rijtje:

—————————————————————————————-

Een camera achterop een grote shovel om een duidelijk beeld vlak achter de machine te geven, met de aanwezige spiegels is dat niet te zien.

 

 

 

—————————————————————————————–

Op deze kraanponton met 2 monitoren met zonnekap tegen zon-inval zijn 3 camera’s aangesloten waarvan er één op de giek gemonteerd zit en de andere 2 camera houden de achterkant van het schip in de gaten waarvan er één op de spudpaal staat. De machinist kan deze anders niet zien als hij moet manoeuvreren.

 

 

 

———————————————————————————————–

Weliswaar vergelijkbaar met het kraanponton hierboven maar hier is gebruik gemaakt van monitoren zonder zonnekap omdat de cabine zelf verduisterd is.

 

 

 

——————————————————————————————

Op deze container is een camera met draadloze zender plus zender geplaatst omdat een signaal via kabel niet mogelijk was in deze combinatie. Weliswaar is een zender oplossing niet zo betrouwbaar als via kabel maar soms kan het gewoon niet anders. Met professionele antennes kunnen wij goede resultaten boeken.

——————————————————————————————

Op de lopende banden van deze mobiele puinkraker hebben we 2 camera’s gemonteerd zodat de machinist in de gaten kan houden of het banden niet van de aandrijfrollen aflopen. In dat geval hebben ze namelijk een halve dag werk om het geheel weer te laten werken.

——————————————————————————————–

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.