Camerabewaking voertuigen

Wij leveren camera-systemen op vrachtwagens en bedrijfsbusjes.

Wij leveren topkwaliteit voor een concurrerende prijs en monteren dit zo nodig “bij u voor de deur” wanneer u dat past, we zien vaak oplossingen met goedkope slecht werkende draadloze bouwmarktsysteempjes, leuk voor op een camper die 3 weken per jaar op de weg is maar dergelijke oplossingen bieden wij dus niet aan.

Hier is een camera met een pasklare beugel geplaatst op een VW Crafter, dit type bus heeft net als een Mercedes Sprinter een schuin aflopende achterkant. Met deze pasklare beugel past het perfect om een goede beeld van de achterzijde te krijgen.

——————————————————————————————-

Op de plek van de achteruitkijkspiegel hebben we met een pasklaar steuntje een monitor geplaatst. Dit is een ideale locatie omdat men toch al gewend is om bij het achteruitrijden in de spiegel te kijken.

 

 

——————————————————————————————–

Op vrachtwagens maakt men ook vaak gebruik van zij-zicht camera’s die op de rechterzijde van de cabine geplaatst worden  om de dode hoek rechts op te vangen.  De keuze van de plaatsing van de camera doen we in overleg met de chauffeur.

———————————————————————————————

Achterop zijn er ook vele mogelijkheden om de camera te plaatsen, hier zit de camera net boven de trekhaak wat ook erg praktisch is met het koppelen van een aanhanger, dat is nu een makkie.

 

 

——————————————————————————————–

Als er meerdere camera’s geplaatst worden is het verstandig om te kiezen voor een monitor met meerdere camera-ingangen. Die leveren we in verschillende uitvoeringen eventueel met zonnekap.

——————————————————————————————

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.