Camerabewaking voertuigen

Wij leveren camera-systemen op vrachtwagens en bedrijfsbusjes.

Wij leveren topkwaliteit voor een concurrerende prijs en monteren dit zo nodig “bij u voor de deur” wanneer u dat past, we zien vaak oplossingen met goedkope slecht werkende draadloze bouwmarktsysteempjes, leuk voor op een camper die 3 weken per jaar op de weg is maar dergelijke oplossingen bieden wij dus niet aan. Wij werken veel met MXN camera’s, een Nederlands ontwerp en gefabriceerd in Zuid-Korea. Andere merken zijn ook geen probleem.


Op de plek van de achteruitkijkspiegel hebben we met een pasklaar steuntje een monitor geplaatst. Dit is een ideale locatie omdat men toch al gewend is om bij het achteruitrijden in de spiegel te kijken.


Op deze Fiat Ducato hebben we een interface in de originele radio gemonteerd waarop de remlichtcamera achterop aangesloten wordt. Dit is een fraaie oplossing zonder extra camera en losse monitor.


Maar de bestaande radio vervangen en daar een remlichtcamera op aan sluiten zoals op deze Mercedes Sprinter is ook een oplossing


Of met een interface op de originele radio.


Op deze Mercedes Actros hebben wij een interface aangesloten op de originele radio zodat de chauffeur bij achteruitrijden het camerabeeld op de originele radio ziet. Wij leveren verschillende soorten spiraalkabels om een oplegger te koppelen met de “trekker”

Op vrachtwagens maakt men ook vaak gebruik van zij-zicht camera’s die op de rechterzijde van de cabine geplaatst worden  om de dode hoek rechts op te vangen.  De keuze van de plaatsing van de camera doen we in overleg met de chauffeur.

————————————————————————————————————–

Achterop zijn er ook vele mogelijkheden om de camera te plaatsen, hier zit de camera net boven de trekhaak wat ook erg praktisch is met het koppelen van een aanhanger, dat is nu een makkie.

——————————————————————————————–

Als er meerdere camera’s geplaatst worden is het verstandig om te kiezen voor een monitor met meerdere camera-ingangen. Die leveren we in verschillende uitvoeringen eventueel met zonnekap.

——————————————————————————————

Als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.