Komma-Eye

Komma-Trace is een uniek track en trace systeem, Het is uitsluitend bedoeld om een object terug te vinden dit in tegenstelling tot de andere systemen die wij verkopen en monteren. Die worden vooral gebruikt als kilometerregistratie.

 

 

Het bijzondere van dit systeem is dat hij niet aangesloten wordt op het boordnet en daardoor zeer lastig te vinden is omdat hij voorzien van een eigen accu op gekste plaatsen verstopt kan worden. Als een standaard systeem aangesloten wordt zijn er niet zo veel plaatsen waar hij weg gebouwd kan worden omdat er voedingsdraden aangesloten moeten worden en met de huidige canbus techniek zijn er maar weinig betrouwbare aansluitpunten.

De Komma-Eye kan geleverd worden met een accuduur van 12 jaar! (1 melding per dag)

De Komma-Eye is ook eigenlijk niet te storen omdat hij behalve met GPS en GSM ook traceerbaar is met RF. Radiofrequentie dus, De unit stuurt, op commando, radiosignalen uit op een wisselende frequentie en is daarmee zelfs in gebouwen te vinden. GPS werkt in een gebouw gewoon niet. Behalve in voertuigen kan de Komma-Eye ook in bouwmaterieel, schepen en ladingen geplaatst worden.

 

 

 

De basisversie kost € 229,00 excl btw(max 3 jaar accuduur), de waterdichte versie kost € 289,00( max 12 jaar accuduur !!)  en het abonnementstarief voor het gebruik van het webportaal is € 125,00 per jaar inclusief het dataverbruik.