Global Track Marks

 

 

GTM Track & trace & datacommunicatie producten

Tracking & tracing van elk specifiek object, of dit nu een auto, trailer, machine of persoon is….met de producten van Global TrackMarks bent u gegarandeerd dat alles inzichtelijk is.

Elk object kent zijn specifieke kenmerken, een auto moet zijn kilometer- en tijdsregistratie bijhouden, bij een machine zijn machine-uren weer belangrijk en bij het volgen van een trailer is de weerbestendigheid van de module een belangrijk punt.

——————————————————————————————-

Met deze ID-reader kan een chauffeur zich aanmelden als berijder van een voertuig. Er kan in principe een onbeperkt aantal sleutels gebruikt worden per voertuig. Als men zich niet aanmeldt wil het voertuig niet starten of er klinkt een zeer irritant zoemer in de auto.

—————————————————————————————

Wilt u tijdelijk iets volgen of een oplossing voor verhuurobjecten ? geen punt, met de mobiele track&trace producten van Global TrackMarks hoeft er niets te worden geïnstalleerd en kunt u de kleine module gemakkelijk verbergen.

De producten van Global TrackMarks voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zijn vaak van Nederlandse makelij en voorzien van het Europese E-keur.

Meer informatie vindt u op de website van Global TrackMarks of als u aanvullende (prijs)informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.