Bluetooth carkits

Met de komst van bluetooth is er veel veranderd in carkitland, waar we vroeger per toestel zo een beetje een ander type carkit moesten monteren hebben vooral Parrot en Bury hier slim op ingespeeld. Verreweg de meeste carkits op dit moment zijn van Parrot. Het geluid van de carkit klinkt via de autoluidsprekers al dan niet met een speciale verloopkabel. Bury levert ook diverse types waarvan enkele zelfs met touchscreen. Wij leveren en installeren beide merken en kunnen voor vrijwel elke telefoon een houder met laadfunctie leveren en monteren zodat u niet bang hoeft te zijn voor een lege telefoon. Het snoertje voor de lader werken wij keurig weg zodat deze niet lelijk in het zicht komt. Steeds vaker monteren wij carkits in voertuigen waar originele carkits inzitten. In de praktijk komen namelijk veel problemen voor met nieuwere type’s telefoons. Je ziet dan ook geregeld mensen met “duurdere” auto’s met de telefoon aan het oor omdat hun originele carkit het laat afweten.

———————————————————————————————

Vaak door ons verkocht en ingebouwd is de Parrot CK-3100. Weliswaar is deze carkit al jaren op de markt maar het betreft een unit die simpel te updaten is als er weer nieuwe telefoons op de markt komen met andere bluetooth protocollen. Het adresboek van de telefoon wordt door de Parrot overgenomen zodat men kan bellen en gebeld worden terwijl de telefoon in de binnenzak kan blijven zitten.

———————————————————————————————

Een mooi alternatief voor de Parrot CK-3100 is de nieuwe Bury 9058 die vrijwel volledig spraakgestuurd en met touchscreen werkt, De carkit wordt geleverd met een kabel om muziek van de telefoon af te spelen via de carkit. Het display kan afgenomen worden om diefstal te voorkomen. meer info over de Bury vindt u hier.

 

 

——————————————————————————————

Accu’s van de smartphone zijn snel leeg tegenwoordig door alle Apps en groot scherm, de meeste mensen hebben dan ook een los ladertje in de auto en de telefoon ligt dan ergens los in een hoekje, Wij leveren en monteren voor vrijwel elke telefoon een pasklare houder met laadfunctie zo u de hele reis gebruik kan maken van een werkende telefoon.

De accu van deze Samsung x-cover is ook erg snel leeg en dan is een lader een must als u geregeld gebruik wilt maken van de telefoon, de houder is hier op een pasklare steun van Brodit voor deze auto gemonteerd zodat het geheel goed bedienbaar blijft.

——————————————————————————————-

Dergelijke houders en steunen zijn er ook voor alle populaire navigatiesystemen zodat deze niet meer aan een plakvoetje aan de voorruit hangt maar op een handige plek op het dashboard. We kunnen de kabel dan ook netjes wegwerken achter het dashboard i.p.v. een snoertje in de sigarettenaansteker.

 

 

———————————————————————————————

Als u aanvullende (prijs) informatie of een vrijblijvende demonstratie van onze producten op locatie wilt kunt u Navicom bereiken via info@navicom.nl, een telefoontje naar 0521-342550 kan natuurlijk ook.

Op alle leveringen en offertes zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.